Időjárás

Közepesen felhős
23 °C
10 °C

Bucsára megy haza az év első térségi újszülöttje

D. E.

Január 1-jén, este 8 óra 20 perckor született meg a karcagi kórházban az idei év első megyei babája: Daróczi Róbert Áron.

Az édesanyának, a huszonkét éves Mogyorósi Anett Anikónak és élettársának, a huszonnégy éves Daróczi Gyula Elemérnek Robika már a harmadik gyermeke.
– Január 15-ére voltam eredetileg kiírva, úgyhogy még szilveszterkor nem gondoltam, hogy hamarabb kell bejönni, de elsején délelőtt már éreztem, Robika nem fog még két hetet várni – mondja a boldog édesanya, aki így Bucsáról vasárnap bejött a kórházba, aztán napközben megszűntek a fájásai, s már nem is gondolta, hogy szülni fog, mígnem este már bevitték a szülőszobába...

– A párommal nagyon boldogan neveljük két gyermekünket, Gyula Botond négy-, Rebeka Anna pedig kétéves. Sokat beszélgettünk velük a pocakomban lévő kistesójukról, mindketten nagyon várták az érkezését. Remélem, a hétvégén már otthon leszünk, s láthatják öccsüket. A kisfiam áldott jó gyerek, nem sír, csak alszik, 3 ezer 120 grammal született, gyönyörű kék szeme és szőkésbarna haja van éppúgy, mint testvéreinek – árulja el az édesanya.

Bucsára megy haza az év első térségi újszülöttje

Mogyorósi Anett Anikó kisfiával, Daróczi Róbert Áronnal FOTÓ: Daróczi Erzsébet
Kapcsolódó témák

Karcag és környéke

A rovat további hírei