Krimi

2024.04.19. 08:38

Szökésben: két ember halálát okozta a gyorsforgalmin, a vétkes külföldi sofőr és utasai elmenekültek

A rendőrség nagy erőkkel keresi a bolgár rendszámú autó vezetőjét. Döbbenetes fotók érkeztek a baleset helyszínéről.

MW

Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán

Forrás: MTI

Fotó: Mihádák Zoltán

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál. 

A vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak utána – adta hírül az MTI a Budapesti Rendőr-főkapitányság police.hu oldalon közzétett közleménye alapján. 

A rendelkezésre álló adatok szerint egy, a város irányába haladó, bolgár rendszámú személygépkocsi ütközött egy szemben közlekedő, majd egy mögötte érkező magyar rendszámú autónak.

Két ember meghalt, a vétkes elmenekült
Fotó: Mihádák Zoltán / Forrás: MTI

A szemből érkező autóban egy középkorú férfi és nő a helyszínen életét vesztette, a külföldi rendszámú jármű vezetője és utasai elmenekültek. 

A mögöttük érkező autóban ketten – az elsődleges adatok szerint könnyebb – sérüléseket szenvedtek. A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja, a balesetet okozó sofőr és utasai után hajtóvadászatot indítottak.

A BRFK később azt közölte a police.hu oldalon, hogy a ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán hét nepáli állampolgár ellen adtak ki elfogatóparancsot segítségnyújtás elmulasztása miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint ők ültek abban a bolgár rendszámú autóban, amely a balesetet okozta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában