Frissítve

2024.04.30. 19:48

Kigyulladt az aljnövényzet Ceglédnél, a tűzoltók küszködnek az oltással a szél miatt

Lángol az aljnövényzet Cegléden, a 441-es út közelében. Az oltást a szél is nehezíti.

Rózsa Róbert

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Frissítés - 21.35

Sikerült megfékezni a Ceglédnél, a 441-es út közelében keletkezett tüzet – közölte a katasztrófavédelem. A Pest vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett ceglédi, szolnoki és nagykátai hivatásos tűzoltók vonultak ki a helyszínre. Az egységek nyolc vízsugárral, illetve kéziszerszámokkal elkerítették a lángokat, majd eloltották a tüzet. Az oltást a nagykátai, szolnoki és dabasi vízszállító rajok is segítették. A helyszínen már az utómunkálatokat végzik.

Korábban írtuk:

Nagy területen lángol az aljnövényzet Cegléd és Nyársapát között, a 441-es út közelében – közölte kedden a katasztrófavédelem. A ceglédi és szolnoki hivatásos tűzoltók mellett a nagykőrösi önkormányzati tűzoltók is a helyszínre vonultak, munkájukat azonban hátráltatja az erős szél. Erősítésként a Pest vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett több más egység is elindult a helyszínre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában