Rajtaütés

2024.05.07. 06:55

Akár 999 forintért is árulhatta volna a drogot, de nem volt híve a reklámfogásoknak a burai díler

Pakkonként 1000 forintért árulta a veszélyes, új drogot a gyanú szerint az a tiszaburai férfi, akit április végén vettek őrizetbe a rendőrök. Családi házában, melyet átkutattak, 88 gramm sárgásfehér, kristályos anyagot találtak.

Molnár-Révész Erika

Az Abádszalóki Rendőrőrs egyenruhásai egyéb intézkedés miatt április 30-án  kutatást végeztek egy tiszaburai családi házban, ahol 88 gramm sárgásfehér, kristályos anyagot találtak. 

kábítószer, drog
Fotó: Shutterstock.com / Forrás:  Illusztráció

– Egy 37 éves férfit előállítottak a Karcagi Rendőrkapitányságra. A megalapozott gyanú szerint ugyanis a férfi rendszeresen, anyagi haszonszerzésre törekedve árult a településen új pszichoaktív anyagot, 1000 Ft/pakk áron. Gyanúsítotti kihallgatása során tagadta, hogy köze lenne a kereskedéshez. A nyomozók a dílert őrizetbe vették és a bíróság elrendelte letartóztatását – tájékoztatott Sipos-Kácsor Andrea alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. 

kábítószer, elfogás, rendőrség
A gyanú szerint a férfi rendszeresen, anyagi haszonszerzésre törekedve árult a településen új pszichoaktív anyagot
Forrás: Police.hu

Hozzátette, az ügyben további embereket is kihallgattak új pszichoaktív anyaggal való visszaélés miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában