Frissítve

2024.05.05. 12:02

Személyvonat gázolt el egy embert Újszászon

Egy hetven év körüli idős ember a kerékpárját tolta át a síneken, amikor a kereszteződésben lassú tempóban menetrend szerint közlekedő Intercity a biciklit, és vele együtt a tulajdonosát is felborította.

Mészáros Géza

FRISS – 12:55:

Mint azt a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől megtudtuk, egy hetven év körüli idős ember a kerékpárját tolta át a síneken, amikor a kereszteződésben lassú tempóban menetrend szerint közlekedő Intercity a biciklit, és vele együtt a tulajdonosát is felborította, de szerencsére nem gyűrte maga alá.

vonat
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

A biciklis az esés következtében ugyan súlyosan megsérült, de életben maradt...

Korábban írtuk:

Elgázolt egy embert egy személyvonat Újszászon vasárnap délelőtt, a Vasút út és a Baross út között. A tragikus eseményről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóosztálya számolt be hírportálunknak.

A szolnoki hivatásos tűzoltók eddig mintegy ötven utas biztonságos leszállásában nyújtottak segítséget

Az utasok az állomáson várják, hogy folytathassák útjukat. 

Az esethez a társhatóságok is kiérkeztek. Az elgázolt személy kilétéről és sérüléseinek mértékéről egyelőre nem adtak ki hírt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában