Nemes cél

2024.05.05. 12:30

Jótékonysági bált szerveznek a jászárokszállási lánglovagok

Egy évtizednyi kimaradás után újból megszervezi jótékonysági bálját a Jászárokszállás Városi Önkéntes Tűzoltó Egyesület. Az est bevételét egy modernebb tűzoltó autó beszerzésére ajánlják fel.

Illés Anita

Tíz év után újra tűzoltó bált rendez a Jászárokszállás Városi Önkéntes Tűzoltó Egyesület május 11-én, szombaton a Petőfi Művelődési Házban.

Vip,Party,Gala,Dinner
Fotó: Shutterstock.com / Forrás:  Illusztráció

– Megújult formában, a kor követelményeihez igazítva ismét tűzoltó bált szervezünk, immár jótékonysági céllal – adta hírül a Jászárokszállási Önkormányzati és Önkéntes Tűzoltóság közösségi oldala. 

A bál bevételét egy modernebb, hatékonyabb, a kor színvonalának megfelelő tűzoltó gépjármű vásárlására fordítják, amely az általuk védett települések, katasztrófa helyzetekben pedig az egész ország biztonságát szolgálja. 

A bál a vendégek fogadásával 19 órakor kezdődik, majd 19.30-kor a megnyitóval, vacsorával folytatódik. A jó hangulatról és a talpalávalóról a Lakodalmas Party zenekar gondoskodik majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában