Életmódnap

2024.05.06. 06:55

Rubint Rékával tornázhattak Anyák napján a hölgyek a szolnoki Kőrösi iskolában – galériával és videóval

Egy félnapos életmód-programsort állított össze az Ifjúság Egészséges Életéért Alapítvány, amelynek része volt Rubint Réka izzasztó edzése is. A program Anyák Napja alkalmából valósult meg, és teljesen megtöltötte a sportcsarnokot.

Mészáros Géza

„Kedves lányok, hölgyek, édesanyák, nagymamák, dédik! Jöjjetek jöjjenek és ünnepeljünk együtt Anyák napján titeket… az egészséges élet jegyében!”, invitálta az anyukákat és a leendő anyukákat eképpen a május 5-i, vasárnap délutáni rendezvényt szervező Ifjúság Egészséges Életéért Alapítvány a szolnoki Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola tornacsarnokába. Az idei „Hogy élj? Hogy élj!” elnevezésű életmódnapra száznál is többen érkeztek.

Rubint Réka, edzés, egészségnap
Rubint Réka izzasztotta meg a jelenlévők
Fotó: Kiss János

– Alapítványunk előadás-sorozatokkal igyekszik ráirányítani az ifjúság figyelmét az egészséges életvitelre – beszélt a civil szervezet legfontosabb küldetéséről Mohi Márk, az alapítvány tulajdonosa.

Megtudtuk, hogy az Ifjúság Egészséges Életéért Alapítványt 2018-ban alapították, amit hosszú évek sporttal és egészségmegőrzéssel kapcsolatos tanulmányai, munkái, valamint más népek és kultúrák egészségről alkotott elképzelésének közvetlen megismerése előzött meg. 

A szervezet célja a testi, lelki, szellemi egészségre való ösztönzés, illetve az egység eléréséhez vezető út megismertetése.

Az idei „Hogy élj? Hogy élj!” életmódnap a „szép” korosztály szenior-táncával kezdődött. Majd, miközben a színpadon mozgásra ösztönözték a legaktívabbakat, addig a tornacsarnok falai mentén körös körül az egészséges életvitellel kapcsolatos termékekkel és tanácsokkal ismerkedhettek meg a látogatók.

Délután 16 órára teljesen megtelt az aréna, amikor is Rubint Réka fitneszedző tartott zenés, kalóriafojtó tréninget az életmód-tanácsait követőknek. Az edzés végeztével Réka és Schobert Norbi – aki elkísérte feleségét, gyermekei édesanyját a rendezvényre – néhány közös fotó erejéig maradt még a csarnokban, hogy aztán az Anyák napja végén maguk is megpihenjenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában