Helyi sport

2024.04.28. 21:31

Hiába vezetett félidőben, mégis kikapott a Martfűi LSE

Nem sikerült azonban a bravúr, második félidei teljesítményének köszönhetően elvitte a pontokat az esélyesebb gárda a Martfű otthonából.

Jegesi László

A hetek óta nyeretlen Marfűnél továbbra sincs pánik, a vezetés, az edző és a játékosok közötti elbeszélgetésnek köszönhetően is nyugodtan várta a csapat a harmadik helyre pályázó Hódmezővásárhelyt. A cél sem változott, továbbra is a középmezőny végére szeretne odaérni az együttes a bajnokság végén.

NB Martfű 04.14. (13 of 15)
Nem sikerült a bravúr Pintér Viktoréknak (kékben), kikaptak a dobogós Hódmezővásárhelytől
Fotó: Nagy Balázs

Martfűi LSEHódmezővásárhelyi FC 14 (10)

Martfű, 300 néző, vezette: Práth Dávid (Szilágyi N., Szilágyi Zs.)

Gólszerzők: Balla Z. (44.), ill. Mahler (50., 88.), Borbás (80.), Hegedűs M. (90+2.)

Martfű: Gerhát Vadas, Mlinárcsik, Asztalos (Izsold, 53.), Vincze P.(Ficsor, 6.) Desnica, Sindel Pintér V. (Szedlák, 53.), Balla, Kasik (Lukács R., 75.) Szabó T. (Kriska 53.). Edző: Koncz Zsolt.

Nem úgy indult pedig a mérkőzés, hogy a vendégek elvihetik Martfűről a három pontot. Az első félidőben összeszedetten futballozott a hazai gárda, a csongrádiaknak még kapuralövési kísérletük sem akadt jóformán. Ráadásul Balla Zalán révén a szünet előtt a vezetést is megszerezték, ami a második félidőre jó folytatást ígért.

Nem így történt azonban, a Hódmezővásárhely gyorsan egyenlített (11), ami nyugtatólag hatott játékukra. A tiszazugi együttes korántsem volt olyan határozott már a bekapott gól után, a vendégek pedig szép lassan felőrölték ellenállásukat, és a hajrában szerzett találataikkal végül sima győzelmet arattak.

Koncz Zsolt: Amíg a játékosok nem érzik át egy mérkőzés súlyát, nem érhetünk el sikereket. Az eredményesebb szerepléshez felelősséget kell vállalnunk a tetteinkért. A vendég együttes egyébként jobb volt nálunk és megérdemelt győzelmet aratott.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában