Labdarúgás

2024.04.21. 13:39

Papírforma vereséget szenvedett a Martfűi LSE

Két eladott labda eredményezte Koncz Zsolt fiainak vereségét a vasárnapi matinén. Az újabb fiaskó után jövő héten hazai környezetben mindenképp javítania kell a Martfűi LSE csapatának.

Jegesi László

Bár csak négy hely választotta el a két csapatot a találkozó előtt, formájuk nagyon különböző volt az utóbbi öt találkozó alapján. A Vasas ugyanis minden mérkőzését megnyerte, míg vendégei csupán egy pontot szereztek ez idő alatt, vagyis az előjelek nem a Martfűi LSE mellett szóltak a meccs előtt.
 

A kék mezes Martfűi LSE nem tudott meglepetést okozni, kikapott a Vasas II. otthonában
Fotó: Nagy Balázs

Vasas FC II.–Martfűi LSE 2–0 (1–0)

Budapest, Budai II. László Stadion, 100 néző, vezette: ifj. Hartung Vilmos (Bencze A., Csákó P.)

Martfű: Gerhát – Draskóczi, Székely D., Asztalos, Vincze P. – Sindel (Lukács, 78.), Ficsor (Szabó T., 78.), Balla (Kasik, 56.), Kinyig (Izsold, 72.), Pintér V. – Kriska (Desnica, 56.). Edző: Koncz Zsolt.

Gólszerzők: Varga D. (28.), Mamusits (51.)

A mérkőzés kezdetétől többet birtokolta a labdát a házigazda, de komolyabb helyzetet ők és a Martfű sem tudott kialakítani az első fél órában. Ennek zárásaként azonban a vendégek saját térfelükön adtak el egy labdát, amit góllal büntettek a Vasas fiataljai (1–0).

A második félidőben hamar növelte előnyét a fővárosi együttes, találatukat pedig az elsőhöz hasonló hiba előzte meg (2–0). A tiszazugi gárda nagyon igyekezett a meccs hátralevő részében, helyzeteket is kialakított és jobban játszott, mint a korábbi találkozóin. Ám az akarásuk kevésnek bizonyult – nem tudtak végül még kozmetikázni sem az eredményen.

Koncz Zsolt: – Az ellenfél könyörtelenül kihasználta két hibánkat. Egy intelligens csapattal játszottunk, döntő volt az is, hogy ők – velünk ellentétben – nyerő szériában érkeztek a mérkőzésre. Mi sem játszottunk rosszul, erőt kell merítenünk ebből a jövő hétre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában