Vízilabda

2024.05.01. 13:31

A harmadik negyedben hengerelt a Ceglédi VSE

Zsinórban nyolcadik bajnoki mérkőzésén gyűjtötte be a három pontot régiónk OB I/B-s vízilabda csapata, a Cegléd. Négy fordulóval a szezon zárása előtt így megerősítette második helyét a tabellán Sűrű Dezső együttese. A vesztett pontok tekintetében ráadásul a legminimálisabb a különbség a listavezető VIWA OSC gárdájával szemben.

Jegesi László

A hétvégén a jó erőkből álló Eger látogatott a Ceglédi VSE-hez, az őszi odavágón minimális különbségű vereséget szenvedtek tőlük Pataki Gergelyék.

Ceglédi VSE, Sűrű Dezső, vízilabda
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Ceglédi VSE–Eszterházy SC (Eger) 13–9 (4–3, 2–3, 6–1, 1–2)

Cegléd, 80 néző, vezette: Irmes Máté Benedek, Duray András

Cegléd: HÖRÖMPŐ ZEMAN 3, Szirmai, Balla D., Kovács M. 1, Bukta 1, Turcsányi 1. Csere: Magyar B. 1, Czigány 1, Pataki, Reményi, Süveges 1, NAGY R. 4, VERES. Edző: Sűrű Dezső.

Gól – akcióból: 19/7., ill. 27/5.

Gól – büntetőből: 3/3, ill. 0/0.

Gól – emberelőnyből: 7/3, ill. 4/2.

Ezúttal is szoros volt az első két negyed, melyekben felváltva potyogtak a gólok. Egyszer még a vendégek is vezettek (45), később kiderült, ez volt az utolsó alkalom, hogy náluk volt az előny.

A második félidőben egyszer még sikerült egyenlítenie az Egernek (77), utána viszont beindult a hazai henger, Nagy Richárd vezérletével állva hagyta ellenfelét Sűrű Dezső csapata (127). Öt perc alatt öt gólt rámoltak be az ellenfél kapujába, ezzel pedig el is döntötték a bajnoki pontok sorsát. Az utolsó negyed már csak formalitás volt, a CVSE így kiváló pozícióból várhatja a bajnokság hajráját.

Sűrű Dezső: Jó mérkőzést láthattak a szurkolók, végig erős iramot diktáltunk, amellyel sikerült a vendég csapat szívósságát felőrölnünk. Az eggyel kevesebb lejátszott mérkőzésünk ellenére tartjuk a második helyünket a tabellán

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában