Körös Kupa

2024.05.07. 16:00

Bronzéremig rúgták a bőrt a jászkunsági vizes szakemberek

Jól rúgta a bőrt a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság kispályás focicsapata. A vízügyes futballisták bronzéremmel térhettek haza a Gyulán megrendezett Körös Kupáról.

Rimóczi Ágnes

A Gyulai Városi Sportcsarnokban rendezték meg a napokban a hagyományos Körös Kupát. A „vizes" sporteseményen a Körös-vidéki-, a Közép-Tisza-vidéki-, a Tiszántúli- és a Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság Árvízvédelmi és Folyógazdálkodásai Osztályainak munkatársai, illetve idegenlégiósként az igazgatóságokon immáron tíz éve dolgozók vettek részt.

foci, Kötivízig
Jól szerepelt a Kötivizig focicsapata a Körös Kupán
Forrás: Kötivizig

Térségünk vizes szakemberei a labdával is jól bánnak, a jászkunsági jó szereplésről az igazgatóság sajtóosztálya adott hírt.

– A kimerítő küzdelmeket követően a vándorkupát a házigazdák vihették haza. A Kötivízig focicsapata (tagjai: Gál Gergely Szabolcs, Kara Róbert, Papp Sándor András, Orosz Krisztián, Rávai László, Kondorosi István, Csala Attila, Ungvári István, Nagy János, Agócs János) a képzeletbeli dobogó harmadik helyére állhattak fel – számoltak be az illetékesek. A tudósításból kiderül: a hölgyeknek sem kellett szégyenkezniük. – A hetesrugó versenyszámban igazgatóságunk női csapata – Szilágyi Annamária, Tánczosné Miskolczi Pálma, Morvai Katalin Anita – szerezte meg az elsőséget – tették hozzá. Jövőre folytatódik a megmérettetés, akkor Debrecenben tartják a kupaversenyt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában