Kosárlabda

2024.05.01. 08:50

Győzelemmel zárta az évadot a JKSE

A férfi kosárlabda NB I/B 9. helyért folyó párharcának második meccsét is megnyerte Jászberényi KSE a MEAFC csapatával szemben, ezzel a kilencedik pozícióban zárta a bajnoki évadot.

Varga Csaba

Jászberényi KSE–MEAFC 96–79 (24–20, 30–24, 23–21, 19–14)

Jászberény, 300 néző. V.: Rózsavölgyi A., Hervay T., Gombos M.

Jászberény: DUNAI 14/6, SANTIAGO 30/6, Boka-Magó 6/6, Mester 9/3, MELEG K. 12/6. Csere: OROSZI 14/12, Dékány 8, Német Á. 2, Pilinszki 1. Edző: Puskás Artúr.

jkse,kosárlabda,magabiztos,nyerés
A fehérmezes jászberényiek magabiztos játékkal nyerték meg a Miskolc elleni párharcot
Forrás: Hunbasket.hu

A felek első miskolci meccsét magabiztosan nyert a JKSE, így hazai pályán is győzelemre készültek Puskás Artúr tanítványai. Hazai környezetben sem hagytak kétséget a kék-fehérek, hogy a ki a jobb csapat. Az első félidőben Jordan Santiago és Mester Márk pontjaival tíz pontos előnyt épített fel a JKSE, 54–44. A térfélcsere után Oroszi Bence triplái célba értek,, mindezeknek köszönhetően növelte előnyét a hazai együttes. A zárónegyedben aztán lezárták a meccset, és egyben a párharcot is a jászberényiek, akik újabb sikerükkel a kilencedik helyen végeztek a másodosztályban.

– Elismerésem a csapatomnak a párharc megnyeréséhez és a 9. helyezéshez – mondta Puskás Artúr, a JKSE edzője. – Minden barokkos túlzás nélkül állíthatom, edzői pályafutásom legmegterhelőbb szezonját fejeztük be. Nagyon büszke vagyok erre a végeredményre, mindent figyelembe véve ez egy reális pozíció. Végezetül szeretném megköszönni a srácoknak, hogy minden nehézség ellenére kitartottak, a legnagyobb bajban is összezártak és végig csinálták ezt a szezont. Talán nem szükséges egyebet mondanom ennek a közösségnek a karakteréről. Hálás vagyok mindannyiuknak, rengeteget tanultam tőlük, büszke vagyok, hogy az edzőjük lehetek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában