Labdarúgás

2024.05.05. 21:11

Magabiztos karcagi siker született

A tétnek megfelelően magabiztos, koncentrált játékkal rukkolt elő vasárnap késő délután a Karcag gárdája.

Jegesi László

Az utóbbi három, veretlenül megvívott mérkőzés felcsillantotta a reményt a Karcag számára, hogy utolérje akár a középmezőny elejét. Ehhez azonban feltétlenül szükség volt egy újabb győzelemre a hektikusan szereplő újpesti fiatalok ellen.

Karcagi SE
Magabiztos győzelmet aratott az Újpest ellen a Karcag
Fotó: MW-Archív / Pesti József

Karcagi SE–Újpest FC II. 3–1 (2–0)

Tiszafüred, 400 néző, vezette: Bálint Dániel (Németh B., Szabó R.)

Gólszerzők: Constantinescu (10., 37.), Karmacsi (64.), ill. Dékei (61.)

Karcag: Fedinisinec – Pataki (Tolnai 93.), GYŐRI Á., Nikic, Csiki – Kristóf (Varga  Zs. 90.), Aszalos, Karmacsi (Kovács D. 67.), CSALA – MARUSCSAK (Erdei 93.), CONSTANTINESCU (Süveg 67.). Edző: Varga Attila.

A tétnek megfelelően magabiztos, koncentrált játékkal rukkolt elő vasárnap késő délután a Karcag gárdája. Az első félidőben Constantinescu két góljára nem volt válasza az újpestieknek. A hazai csapat jól alkalmazta a taktikát, amikor kellett, letámadták az ellenfelet, ha pedig arra volt szükség, visszaálltak a saját térfelükre. Ez végül döntött, hiszen a második felvonásban hiába szépített a fővárosi gárda, hamar visszaállította a kétgólos különbséget a nagykunsági együttes és biztosan őrizte előnyét a találkozó végéig.

Varga Attila: – Az első félidei játékunknak köszönhetően megérdemelten nyertük meg a mérkőzést szép gólokat szerezve. Újpesti kötődésem miatt az egyik szemem sír, a másik pedig természetesen nevet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában