Labdarúgás

2024.05.05. 20:33

Kiszenvedte a győzelmet Cegléden a Martfű

Küzdött, szenvedett a Martfű, mely végül három pontot ért a Cegléd ellen.

Jegesi László

Az elmúlt hetek sikertelensége nehéz helyzetbe hozta a Martfű gárdáját, így a sereghajtó Cegléd ellen győzelmi kényszerben játszott a csapat, egy esetleges siker ugyanis a három ponton túl a játékosok hitének visszaállításán is segíthetett volna.

Marfűi LSE, labdarúgás, foci
Nagyot harcolt Cegléden a Martfű legénysége
Fotó: Nagy Balázs / Forrás: MW-Archív

Ceglédi VSE–Martfűi LSE 1–2 (1–1)

Cegléd, 200 néző, vezette: ifj. Hartung Miklós (Szabó F. Sz., Huszár)

Gólszerzők: Oldal (23.), ill. Kriska (25.), Mlinárcsik (55.)

Martfű: Gerhát – Draskóczi, Mlinárcsik, Asztalos (Tóth N. (72.), Kasik – Pintér V. (Polyák 79.), Balla (Benedek 79.), Kinyig (Vadas 61.), Desnica – Szabó T. (Sindel 61.), Kriska. Edző: Koncz Zsolt.

A vendégek igyekeztek nyomást gyakorolni ellenfelükre már az első félidőben, fölényüket elsősorban a sok szöglet jelezte. Ennek ellenére a hazai gárda szerezte meg a vezetést, szerencsére Kriska Norbert hamar egalizált.

A folytatásban hamar a vezetést is megszerezte a vendég együttes, utána pedig inkább a küzdelem dominált. A Ceglédnek nem volt veszítenivalója, nyugodtan játszhatott. Koncz Zsolt edzőnek sérülés miatt is bele kellett nyúlnia a meccsbe, a találkozó hajrájában a pályaválasztó mindent megtett az egyenlítés érdekében. Igazi helyzetet azonban már nem tudott kialakítani, így megszerezte a hőn áhított győzelmet a tiszazugi csapat.

Koncz Zsolt: – Küzdöttünk, szenvedtünk, aminek végül három pont lett az eredménye.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában