Labdarúgás

2024.05.07. 07:00

Öt forduló maradt a döntésre a vármegye II.-ben

A listavezető Jászapáti játék nélkül növelte pontjai számát a vármegye II. 28. fordulójában, mivel hétvégi ellenfele, a Kunmadaras lemondta a mérkőzést, így 3–0 arányban nyertek a hazaiak. Üldözői közül a tabellán jelenleg második Jászalsószentgyörgy fordulatos mérkőzésen tartotta otthon a három pontot a Tiszaszentimrével szemben, a Besenyszög viszont kikapott az Abádszalóktól, így a Tisza-taviak csupán egy ponttal vannak lemaradva a dobogós helyektől. A Túrkeve izgalmas mérkőzésen az utolsó percben biztosította be a győzelmét a Tiszajenő vendégeként, a Jászárokszállás pedig az első félidei góljaival döntötte el a Jászboldogháza elleni összecsapást. Ezen a hétvégén a Fegyvernek volt a szabadnapos.

Szoljon.hu

Jászapáti játék nélkül nyert, az Abádszalók felzárkózott a vármegye II. élmezőnyére.

Vármegye II, Jászalsószentgyörgy, Tiszaszentimre, labdarúgás
A kék mezes Jászalsószentgyörgy otthon tartotta a három pontot a Tiszaszentimre ellen a vármegye II.-ben
Fotó: MW archív

Besenyszög–Abádszalók 1–2 (1–1)

Besenyszög, 80 néző.

Vezette: Kóródi Ferenc.

Besenyszög: Bezzeg – Berényi, Virág B., SERFŐZŐ, Nyeső, Tóth K., HEGEDŰS (Gilszki, 68.), SZEKERES, Csajbók, Kálló (TAKÁCS, 55.), Berki. Edző: Kocsis Andor.

Abádszalók: Varga V. – HALAS M., Weiszhaupt, Csukodi Gy., Oláh L., DÁNYI T., JUHÁSZ A., Horváth Sz., Varga S., Szóládi (Nagy B., 37.), Oláh A. Edző: Lajos Tibor.

Gólszerzők: Hegedűs (2.), ill. Horváth Sz. (43.), Weiszhaupt (74.).

A mérkőzés elején gyorsan vezetést szereztek a hazaiak, amire az ellenfél a játékrész végén tudott válaszolni, így ikszel vonultak pihenőre a csapatok. A második félidő kiegyenlített volt, de a meccs végén a vendégek újabb gólt szereztek, ami a győzelmet jelentette számukra.

Kocsis Andor: – Jól kezdtük a mérkőzést, a második perc környékén vezetést szereztünk, bár ez bennünket zavart meg jobban. A második félidő hullámzó volt, mindkét kapu veszélyben forgott. A találkozó hajrájában az ellenfél vezetést szerzett és megérdemelten vitte el a három pontot.

Lajos Tibor: – Újra egy csúnya mérkőzésen sikerült szép győzelmet szereznünk. Remélem, hogy kitart az erőnk erre a néhány mérkőzésre. Amilyen csapattal kezdtük a bajnokság elején, az már lassan kicserélődik, ezért is vagyok büszke a srácokra!

Tudósított: Kocsis Andor

Tiszajenő–Túrkeve 2–4 (1–1) 

Tiszajenő, 50 néző.

Vezette: Tóth Kristóf Attila.

Tiszajenő: Terjéki – Tóth A. (Lelik, 63.), Hegyi Z., Nyuli B. (Márton P., 63.), Fazekas Á., Tóth A., Vér, Nyuli R., Jágri, Polgár, Radics (Egedi, 77.). Edző: Márton Péter.

Túrkeve: Gulyás G. – KÁLLAI DO., GESZTI, Lakatos K. (Moldván, 63.), KÁLLAI DÁ. (Király, 90+4.), SUSZTER, PINTÉR, Orbán (Kutich, 60.), Győrfi, Lisznyai (Suri, 90+2.), Rapi. Edző: Jandó Ferenc.
Gólszerzők: Radics (23.), Nyuli R. (71.), ill Kállai Dá. (45., 55.), Geszti (72.), Suszter (90+4.).

Egygólos vezetés után, ha jó döntések születnek a fontos szituációkban, tovább növelhette volna előnyét a hazai csapat, de a kihagyott helyzetek megbosszulták önmagukat.

Márton Péter: – Ahogy megszereztük a vezetést, azt hittük, meg is nyertük a mérkőzést, de a lelkes vendégcsapat teljesen megérdemelten győzött. Sok sikert a továbbiakban!

Jandó Ferenc: – Fontos mérkőzésen megérdemelten hoztuk el a három pontot, hiszen nem csak akaratban, de játékban is a hazai csapat fölé kerekedtünk.

Tudósított: Polgár Lajos

Jászalsószentgyörgy–Tiszaszentimre 4–2 (2–1)

Jászalsószentgyörgy, 150 néző.

Vezette: Arany László.

Jászalsószentgyörgy: Tóth Cs. – Fajka Á., Kónya (Borsos, 84.), KISS B., FEKETE T., KANALAS ZS., Kovács K. (Gazsi, 70.), Szabó Z., FOGLER (Törőcsik, 89.), TÓTH G., FARKAS I. Edző: Gazsi István.

Tiszaszentimre: Kalóz I. – SZŐKE P., Oláh Zs. (TÖRŐ, 36.), Faghiura, Gyarmati (Juhász E., 63.), Szőke Á., VARGA B., Nagy T., Baga (Szőke T., 89.), Csécsei, KALÓZ Á. (Szoboszlai Zs., 84.). Edző: Szoboszlai Zsolt.

Gólszerzők: Kanalas Zs (3., 4., 62.), Fekete T. (74.), ill. Nagy T. (34. – tizenegyesből), Varga B. (54.).

Kiállítva: Kanalas Zs. (86.).

A hazai csapat kezdet jobban a találkozót, a negyedik percben már 2–0-ra vezetett. Ezek után a vendégek sebességet váltottak, és a második félidő elején kiegyenlítettek. A házigazda azonban tudott újítani, egy szabadrúgás után újra vezetést szerzett, a hajrában pedig el is döntötte a mérkőzést.

Gazsi István: – Jól használtuk ki a lehetőségeinket, és megérdemelten tartottuk itthon a három pontot a jó erőkből álló Tiszaszentimre ellen.

Szoboszlai Zsolt: – Sajnos belealudtunk a mérkőzés elejébe, amit később sikerült kompenzálnunk, de a végén egy kontra megpecsételte a sorsunkat.

Tudósított: Gazsi István

Jászboldogháza–Jászárokszállás 1–2 (1–2)

Jászboldogháza, 50 néző.

Vezette: Borók Dániel.

Jászboldogháza: Pádár – Káposztás, Kordács (Nagy M., 82.), Tóth E. (Józsa 84.), Racs, Gergi, Gellérffy, Nagy M. (Pomaházi, 84.), Nagy N. (Elek, 74.), Kövér, Gömöri. Edző: Bodor Máté.

Jászárokszállás: KÁDÁR – MAJOR ZS., SÜVEGES (Gácsi, 65.), KOVÁCS T., Bordás, Vígh (Pető, 80.), Csikós T., Czuczor, Csomor, Hopka, Bobák (Ördög, 84.). Edző: Csikós József.

Gólszerzők: Kövér (21. – tizenegyesből), ill. Süveges (15.), Kovács T. (19.).

Alacsony színvonalú mérkőzésen a szerencsésebb vendégcsapat elvitte a három pontot.

Bodor Máté: – Gyenge meccs volt, ha nézőként lettem volna jelen, biztos berúgtam volna unalmamban.

Csikós József: – Gratulálok minden játékosomnak a mai győzelemhez. Külön öröm az egyesület számára, hogy ezen a hétvégén minden korosztályunk, akik mérkőzést játszottak, győztesen hagyták el a pályát!

Tudósított: Darók Viktor

Jászapáti–Kunmadaras 3–0 (elmaradt)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában